Werkwijze

De meubelstoffeerderij beschikt over een eigen werkplaats met een computergestuurde naaimachine die voorzien is van maar liefst 25 verschillende soorten stiknaden. "We bieden een enorme diversiteit aan kleuren en soorten materialen", vertelt Pierre van der Heijden.

"We hebben zo'n 4.000 verschillende hoogwaardige stoffen in huis. Daarnaast zijn vele vulmaterialen nodig, uiteenlopend van het verenpakket tot het voorgevormde vormschuin." De stoffering kan klassiek danwel modern zijn. Het kan gaan om bankstelkussens, maar ook om boot- of caravaninterieur. In principe kunnen alle topmerken, zoals Gelderland, Leolux, Artifort en Rolf Benz worden bekleed. "Herstoffering is ideaal voor meubilair waar je nog geen afstand van wil doen. Bijvoorbeeld doordat het sentimentele waarde heeft aangezien het nog van opa of oma is geweest, of gewoon omdat je je kwaliteitsmeubelen een tweede levent gunt."

Margriet Meubelstoffeerderij biedt een uitstekende service. "Wij rijden geheel gratis en vrijblijvend door heel Nederland". De zaak voorziet u graag van een eerlijk en deskundig advies. De te stofferen meubelen worden gratis opgehaald en weer thuisgebracht. Als extra service zorgen we voor een taxi wanneer mensen die slecht ter been zijn, een kijkje bij ons willen komen nemen.