interieuradvies

Wilt u beginnen met de inrichting van een nieuwe woning of bent u toe aan restyling van uw huidige interieur? Of gaat u verhuizen of verbouwen? Het inrichten van een woonruimte gaat verder dan het kopen van nieuwe meubelen. Het is niet eenvoudig om van uw huis een sfeervol geheel te vormen dat qua karakter aansluit op uw woonwensen. Het kan zijn dat u zelf ideeën heeft of graag inspiratie of ideeën wilt opdoen samen met  een ervaren adviseuse op dit gebied.. Jolanda van der Heijden, onze gediplomeerde binnenhuisarchitecte  kan u daarbij uitstekend van dienst zijn en geeft u graag een deskundig en persoonlijk interieuradvies. Zij denkt graag met u mee, zodat in uw woning een natuurlijk evenwicht ontstaat tussen indeling, materialen, kleur en licht waarin het fijn wonen is.

 

 

 

 

 

 
Ieder interieuradvies is uniek en pas succesvol als er rekening wordt gehouden met de (on)mogelijkheden van de ruimte en de individuele wensen van de bewoners. Daarbij spelen emotionele aspecten als licht en privacy ook een grote rol. Jolanda is op de hoogte van de laatste trends en kan voor u een totaalontwerp maken voor de indeling van een ruimte waarbij niet alleen gekeken wordt naar kleuren en materialen   maar ook rekening wordt gehouden met de plafond-, vloer- raam-  en wandbedekking, verlichting en meubelopstelling.
Zij komt desgewenst bij u aan huis om een goed beeld te krijgen van uw wensen en leefstijl maar ook van de ruimte waarvoor het advies is bedoeld.

Wilt u met haar een afspraak maken voor een interieuradvies? Klik hier om een bericht achter te laten, zij neemt dan spoedig contact met u op.